Олігарху Грановському повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків

Олігарху Грановському повідомили про підозру в ухиленні від сплати податків

Укрінформ
Генеральна прокуратура повідомила про підозру в ухиленні від сплати податків та фіктивному підприємництві українському бізнесмену Олександру Грановському.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ

"23 травня слідчими та прокурорами Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України О. Грановського повідомлено про підозру у вчиненні  кримінальних правопорушень", - йдеться у повідомленні. 

Як поінформували у Генпрокуратурі, департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ разом з Департаментом захисту економіки та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України продовжує досудове розслідування злочинів, вчинених посадовими особами потужного дистриб'ютора тютюнової продукції - ТОВ "Мегаполіс Україна" (з травня 2016 року ТОВ TEDIS Ukraine).

"За результатами проведеного досудового розслідування здобуто достатньо доказів для повідомлення про підозру мешканцю міста Одеса українському олігарху О. Грановському у вчиненні кримінальних правопорушень", - зазначили у ГПУ.  

Зокрема,  його підозрюють в ухилянні від сплати податків і фіктивному підприємництві. 

"Як встановлено під час досудового розслідування, О. Грановський за попередньою змовою зі службовими особами ТОВ «Тедіс Україна», яким вже повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у сфері господарської діяльності, створив злочинну схему ухилення від сплати податків, від якої підконтрольні мільйонеру підприємства були вигодонабувачами", - повідомили у ГПУ.

На даний час досудове розслідування триває, вживається комплекс необхідний слідчих та процесуальних дій з метою встановлення всіх фактичних обставин вчинення кримінальних правопорушень та притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Як повідомила на свой сторінці у Facebook прес-секретар  Генпрокурара Лариса Сарган,  народний депутат Олександр Грановский до цієї справи не причетний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-