Сьогодні в МОЗ обиратимуть головного лікаря

Сьогодні в МОЗ обиратимуть головного лікаря "Охматдиту"

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я України оголошує про початок проведення відкритого відбору кандидатів на посаду головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"22 травня 2017 року о 10.00 на виконання наказу МОЗ від 29 березня 2017 року № 344 «Про проведення відкритого відбору кандидатів на посаду головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України» відбудеться засідання Комісії з проведення відкритого відбору кандидатів на посаду головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України щодо розгляду заяв претендентів і доданих до них документів та ухвалення рішення про допуск претендентів до відкритого відбору кандидатів на посаду головного лікаря Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» МОЗ України або відхилення їх кандидатур", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, це повторний відбір кандидатів на посаду головлікаря дитячої лікарні. Перший конкурс було оголошено наприкінці січня 2017 року. Всього на конкурс було подано 9 заявок, з яких 4 були допущені на відкритий відбір.

20 березня на співбесідах комісія заслухала стратегії розвитку лікарні, представлені претендентами Дмитром Вернигорою, Олегом Залатою, Тетяною Івановою та Раїсою Мостовенко.

Жодного з кандидатів не визнали переможцем. Рішення ухвалювалось комісією колегіально. Повторний конкурс оголосили 29 березня цього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-