Опоблок і партія Ляшка досі ведуть сторінки у ВКонтакте - КВУ

Опоблок і партія Ляшка досі ведуть сторінки у ВКонтакте - КВУ

Укрінформ
Дві парламентські політичні партії - Опозиційний блок та Радикальна партія Олега Ляшка - продовжують вести сторінки в російській соцмережі "ВКонтакте".

Про це повідомляє Комітет виборців України (КВУ) на своїй сторінці у Facebook.

"Упродовж останніх днів на сторінках цих політичних сил у "ВКонтакте" проводилася активна діяльність. Зокрема, було розміщено низку публікацій на політичну тематику, а також фото- та відеоматеріали. Серед іншого Опозиційний блок оприлюднив заяву про незгоду із указом Президента щодо заборони "ВКонтакте", - йдеться у повідомленні.

У КВУ підкреслили, що сторінки партій є справжніми, оскільки на них розміщено посилання на офіційних веб-сайтах Опоблоку та РПЛ. Сторінкою РПЛ у мережі "ВКонтакте" є персональна сторінка Олега Ляшка. 

У групі Опоблоку у "ВКонтакте" 6 тис. учасників, у Олега Ляшка - 88 тис. підписників.

Як зазначається у повідомленні КВУ, ВО "Батьківщина", яка також мала сторінку у "ВКонтакте", призупинила її роботу після публікації 17 травня відповідного указу Президента і прибрала посилання на неї із партійного сайту.

У лютому 2017 року Комітет виборців України закликав політичні партії закрити свої сторінки в російських соцмережах. Після цього згадку про сторінку у "ВКонтакте" із офіційного веб-сайту прибрала ВО "Свобода".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-