Суд заарештував подружжя, яке продало дочку. Застава — 128 тисяч з кожного

Суд заарештував подружжя, яке продало дочку. Застава — 128 тисяч з кожного

Укрінформ
У Запоріжжі суд заарештував подружжя, яке затримали 16 травня співробітники правоохоронних органів за продаж за 7 тис. доларів США новонародженої дівчинки - своєї дочки.

Як повідомили Укрінформу у відділі комунікацій ГУ НП у Запорізькій області, відповідне рішення ухвалив сьогодні Вознесенівський районний суд міста Запоріжжя.

"Сьогодні, 18 травня, Вознесенівський районний суд міста Запоріжжя обрав відносно горе-батьків запобіжний захід у вигляді арешту на строк два місяці з можливістю виходу під заставу у розмірі 128 000 гривень за кожного", - повідомили в поліції.

У поліції також повідомили, що дитина, яку власні батьки намагалися використати для того, щоб заробити грошей, наразі знаходиться в медзакладі. Життю і здоров'ю дівчинки нічого не загрожує.

Як повідомляв Укрінформ, 16 травня співробітники ГУ Нацполіції у Запорізькій області спільно з прокуратурою регіону затримали подружжя з Києва під час продажу новонародженої дитини за 7 тис. доларів США. За попередніми даними, батьки дитини зробили свою новонароджену дівчинку об'єктом продажу, щоб заробити на будинок. При цьому, за даними правоохоронців, обидва живуть і працюють у Києві, соціально неблагополучними не вважаються. У сім'ї є дитина - 3-річний хлопчик.

Дії зловмисників кваліфіковано за ознаками ч.3 ст.149 КК України (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-