Катам 19-річного бармена загрожує 10 років з конфіскацією

Катам 19-річного бармена загрожує 10 років з конфіскацією

Укрінформ
На Вінниччині зловмисникам, які викрали та кілька діб катували 19-річного бармена, оголосили підозру та взяли їх під варту.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у резонансному кримінальному провадженні за фактом викраденням та незаконного утримання трьома підозрюваними бармена одного із кафе м. Вінниці з метою отримання неправомірної грошової винагороди у розмірі 1000 доларів США. Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 187 КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», - йдеться у повідомленні.

За вчинення вказаних злочинів їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років із конфіскацією майна, зазначили в прокуратурі.

Як повідомляв Укрінформ, вінницькі правоохоронці затримали злочинну групу з трьох осіб за підозрою у вчиненні розбійного нападу на трьох осіб та викраденні людини з метою заволодіння майном і грішми. Жителя Вінниці 10 травня вивезли в багажнику автомобіля за місто, де катували, вимагаючи заплатити 1000 доларів. Зловмисники вимагали, аби хлопець взяв вину за бійку, яка сталась біля кафе, що належить одному із викрадачів, на себе, та виплатив їм «моральні збитки».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-