Завтра в Москві допитають ключового свідка обвинувачення у справі Шаріної

Завтра в Москві допитають ключового свідка обвинувачення у справі Шаріної

Укрінформ
Адвокат обвинуваченої в екстремізмі і розтраті колишньої керівниці Бібліотеки української літератури (БУЛ) в Москві Наталії Шаріної Іван Павлов повідомив подробиці засідання суду в четвер.

Про це він написав у своєму Facebook.

«Судовий процес у справі Наталії Шаріної - екс-директора Бібліотеки української літератури - виходить на фінішну пряму. Завтра, у четвер, відбудеться засідання, на якому може закінчитися судове слідство. Отже, завтра, в четвер, 18 травня, о 14:00 в Міщанському районному суді (вулиця Фрідріха Енгельса, 32)», - сказав Павлов.

За його словами, на засіданні планується допитати ключового свідка звинувачення Сергія Сокурова – колишнього співробітника БУЛ, який неодноразово писав доноси на своїх колег. На минулому засіданні державний обвинувач просив доставити цього свідка в суд приводом, оскільки він раніше не приходив за викликами до суду під різними приводами.

Після завершення «подання доказів» з боку звинувачення суд почне допит самої Шаріної. «Потім захист оголосить деякі наявні у справі процесуальні документи, у тому числі ті, якими була оформлена процедура порушення кримінальної справи. Присутні в залі судового засідання отримають можливість побачити своїми очима, як фабрикувалася це справа 28 жовтня 2015 року», - резюмує адвокат.

Судовий процес над Наталією Шаріною почався в листопаді минулого року, їй неправомірно інкримінують розпалювання національної ненависті і ворожнечі, а також приниження людської гідності і розтрату.

Раніше адвокат обвинуваченої в екстремізмі колишньої керівниці Бібліотеки української літератури в Москві Наталії Шаріної Іван Павлов заявляв, що сподівається на виправдання своєї клієнтки російським судом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-