Українці нині мають відстояти свободу, даровану прадідами - Полторак

Українці нині мають відстояти свободу, даровану прадідами - Полторак

Укрінформ
З початком російської агресії слово “війна” для кожного українця набуло нового змісту, і тепер завдання сучасників – відстояти свободу, даровану прадідами.

На цьому наголосив міністр оборони Степан Полторак у привітанні з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі, оприлюдненому прес-службою Міноборони.

"У ці дні ми вшановуємо запроваджені європейські традиції та знайоме кожному із нас з дитинства свято: відзначаємо День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Нова традиція відзначати 8 травня тільки посилює зміст дати 9 травня. Ми згадуємо наших дідів і прадідів зі словами вдячності за їх самопожертву. Схиляємо голови у пошані перед усіма, хто з неймовірною жагою справедливості та патріотизму зупинив Другу світову та приніс мир і надію”, - зазначив Полторак, побажавши ветеранам міцного здоров’я та довгих років життя.

Водночас він наголосив, що з початком російської агресії слово “війна” для кожного українця набуло нового змісту, і тепер завдання сучасників – відстояти свободу, даровану прадідами.

“Ціную готовність до захисту Батьківщини кожного бійця, що поповнив лави Збройних сил, їх жертовність та віру в перемогу. Те, що перемога буде за нами – немає жодного сумніву, адже за нами правда і наша земля! Впевнений – наш народ непереможний! ... Слава захисникам України різних часів!” - наголосив міністр оборони.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-