Чоловіка, який стріляв у супермаркеті Києва, поліція раніше ловила за хуліганство

Чоловіка, який стріляв у супермаркеті Києва, поліція раніше ловила за хуліганство

Укрінформ
Чоловік, який влаштував стрілянину у супермаркеті Києва і поранив охоронця в живіт, раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців через хуліганство.

Про це повідомила начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Києві Оксана Блищик в ефірі "112 каналу".

"Порушником виявився киянин, 1969 року народження, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння хуліганських дій. Зараз його доставили до управління поліції, чоловік перебуває у стані сп'яніння. Намагаємося з'ясувати всі обставини цієї події - і, відповідно, відібрати у нього пояснення, чому так сталося", - сказала Блищик.

У відповідь на запитання, чи відомо, звідки чоловік взяв зброю, вона зазначила: "Слідчо-оперативна група вилучила всі речові докази, в тому числі зброю, з якої чоловік стріляв, для того, аби провести експертизу і зрозуміти, яка це саме зброя. Так як чоловік, який стріляв, перебуває у стані сп'яніння, поліція не може достеменно і чітко з'ясувати всі обставини і опитати його так, як належить. Тому як тільки він зможе більш-менш надавати свідчення, вже будемо розуміти, звідки він взяв цю зброю".

За словами Блищик, інформація щодо стану здоров'я постраждалого уточнюється.

Як повідомлялося, у Києві в Печерському районі на площі Спортивній у супермаркеті чоловік відкрив стрілянину і поранив одного з охоронців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-