У Чугуєві повісився боєць АТО - поліція

У Чугуєві повісився боєць АТО - поліція

Укрінформ
У Чугуєві Харківської області встановлюють причини самогубства військового: справу відкрили за фактом доведення до самогубства.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла заступник начальника відділу комунікацій головного управління поліції в Харківській області підполковник Оксана Калмикова.

"Інформація про подію надійшла до Чугуївського відділу поліції 6 травня о 09:35. Встановлено, що на території військової частини виявлено тіло 40-річного військового, який покінчив життя самогубством через повішення", - зазначила Калмикова.

За її словами, обставини події та мотиви вчинку встановлюються.

"Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 120 (доведення до самогубства) КК України", - додала Калмикова.

Про факт самогубства повідомляється також на сторінці 54-ї окремої механізованої бригади у Фейсбуці.

"За фактом смерті військовослужбовця 1977 року народження розпочато службове розслідування. За попередніми даними причиною самогубства стали сімейні обставини", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 1 травня розпочато службове розслідування за фактом загибелі військовослужбовця на Харківщині. 24 квітня тіло 23-річного мешканця Донецької області виявили о 19:20 в коридорі медичної частини в Чугуєві. Військовослужбовець строкової служби покінчив життя самогубством, повісившись на перилах сходів. Того ж дня  вранці чоловік був госпіталізований до лікарні з невротичним розладом. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Фото: semenivka.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-