Поліція просить обійтися 8 і 9 травня без комуністичної символіки

Поліція просить обійтися 8 і 9 травня без комуністичної символіки

Відео
Укрінформ
Поліцейські Київщини готові забезпечити порядок та безпеку у День пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Про це йдеться у повідомленні головного управління Нацполіції в Київській області.

"Правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі охорони правопорядку до 17 травня. Головна задача - не допустити будь-якої дестабілізації під час проведення масових заходів, запланованих 8 і 9 травня", - сказав головний поліцейський Київської області Дмитро Ценов.

Він нагадав, що в Україні діє закон про декомунізацію, є Кодекс про адміністративні правопорушення та Кримінальний кодекс України. На будь-які провокації та правопорушення співробітники поліції будуть реагувати згідно з чинним законодавством і не допускатимуть критичних ситуацій.

"Прошу жителів та гостей Київської області утриматися від використання забороненої комуністичної символіки, у першу чергу – георгіївських стрічок", - наголосив очільник обласної поліції.

Поліція працює цілодобово. Посилені піші патрулі та автопатрулі, у районах області будуть перекриватися деякі ділянки доріг для забезпечення проведення урочистих заходів. Все це відбувається з метою недопущення будь-яких провокаційних дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-