Полторак нагородив бійців 54 бригади

Полторак нагородив бійців 54 бригади

Фото, відео
Укрінформ
Міністр оборони Степан Полторак відвідав пункт постійної дислокації 54 окремої механізованої бригади оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних сил на Чугуївському полігоні та нагородив військовослужбовців  бригади.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони. 

«30 військовослужбовців бригади були нагороджені відомчими орденами та медалями за мужність та героїзм, виявлені під час виконання спеціальних завдань в ході проведення антитерористичної операції, зразкове виконання військового обов'язку, вірність військовій присязі, бездоганну сумлінну службу та високий професіоналізм», - йдеться у повідомленні.

Разом із військовослужбовцями міністр оборони України заохотив також і волонтерів, які з першого дня російської агресії підтримували українських бійців, доставляючи усе необхідне на передову.

«Я відчуваю, як міцно ви стискаєте руку при вітанні, я з радістю помічаю відвертість, щирість у ваших поглядах. Приємно вражений патріотичним моральним духом військовослужбовців та мотивацією. Жоден із вас не поскаржився на складності служби, на побутові умови, - всі мають бажання служити далі та захищати країну», - сказав Полторак.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-