Аласанія обіцяє

Аласанія обіцяє "помітні зміни" в контенті Суспільного мовлення восени

Укрінформ
Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія запевняє, що зміни в контенті Суспільного мовлення будуть помітні вже цієї осені. 

Про це він сказав під час сьогоднішньої церемонії підписання контракту з наглядовою радою НСТУ, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я вважаю це тільки початком. Я чудово розумію, яка робота попереду, і хочу тільки розпочати роботу - вже з повноваженнями, яких нам страшенно не вистачало всі ці два з половиною роки, коли ми там уже були... Далі прошу трохи терпіння. Бо я не думаю, що за місяць ви побачите щось таке нове, щоб сказати: є Суспільне. Але контент зміниться, і якісь помітні зміни будуть восени", - заявив Аласанія.  

Говорячи про абонплату за Суспільне мовлення, він зазначив, що не схильний змушувати українців платити її ближчим часом. 

"Хоча це ринкові відносини, ми маємо платити за інформацію. Але люди не згодні з цим. І я не буду нав'язувати їм... Це буде точно не зараз і точно не на цей рік, і не на наступний рік. Я вважав би вишенькою на своєму торті, бонусом показати людям, що ми можемо і хочемо їм дати, а потім спитати їх: чи ви згодні з тим, щоб цю компанію підтримувати, бо вона вам належить?" - сказав Аласанія.     

Він підкреслив, що одним з перших кроків буде запровадження в компанії електронного урядування. 

"Ми вже розпочали про це перемовини з людьми, які цим займаються", - повідомив голова правління НСТУ.  

Щодо контракту, який був сьогодні підписаний, Аласанія уточнив, що за взірець обрали типовий контракт великих державних підприємств і дуже сильно переробили. З нього прибрали, зокрема, такий пункт, як "робоче місце на Мельникова, 42". 

"Це велике питання, бо там тільки один канал, а ми не хочемо робити саме телевізійний канал головним або надавати йому перевагу", - зауважив керівник НСТУ.

Також, за його словами, прибрали пункт про автоматичне преміювання і про робочий час "з дев'ятої до шостої" і написали "ненормований робочий час". "Дрібниць там було дуже багато... Були юристи з обох сторін, обговорювали кожен пункт, дійшли згоди. Починаємо", - зазначив Аласанія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-