До 25-річчя дипвідносин з Китаєм у Києві зібрався молодіжний форум

До 25-річчя дипвідносин з Китаєм у Києві зібрався молодіжний форум

Укрінформ
У Києві в Українському домі з нагоди 25-річчя дипломатичних відносин України з Китаєм відкрився одноденний Перший українсько-китайський молодіжний форум "Один пояс - один шлях: від Янцзи до Дніпра".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. 

У рамках форуму українська та китайська сторона обміняються досвідом щодо вирішення актуальних молодіжних проблем з чотирьох ключових тем. Планується започаткувати міжкультурний діалог молоді двох країн.

Протягом  дня близько ста учасників форуму спілкуватимуться щодо питань роботи з молоддю, культурного діалогу між Сходом та Заходом, обговорюватимуть молодіжне підприємництво, ІТ- технології та бізнес, а також тенденції здорового способу життя. 

Організаторами заходу є Посольство Китайської Народної Республіки в Україні, Міністерство молоді та спорту України.

Як повідомлялося, 24 квітня в Українському домі урочисто розпочався тиждень Китайсько-українського культурного обміну "Один пояс-один шлях". Ініціатива заснована в рамках відзначення 25-річчя встановлення дипломатичних відносин між Китаєм та Україною та, як зазначили організатори, символізує новий виток розвитку співпраці між двома державами.

Нещодавно Надзвичайний та Повноважний Посол КНР в Україні Ду Вей заявляв, що Китай готовий обговорити питання надання Україні безвізового режиму. Українські туристи становлять 10% від загального туристичного потоку в КНР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-