Українські прикордонники отримали від США тренувальний комплекс

Українські прикордонники отримали від США тренувальний комплекс

Фото
Укрінформ
У Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота урочисто відкрили навчально-тренувальний комплекс.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

В урочистостях взяли участь заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян, перший заступник голови Державної прикордонної служби України Василь Серватюк, керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофер Сміт та представники Міжнародної організації з міграції.

Під час церемонії Василь Серватюк висловив слова подяки за фінансування проектів співпраці з Посольством США та всебічну підтримку Навчального центру на шляху до євроатлантичних стандартів. Також він відмітив, що відкриттям навчально-тренувального комплексу зроблено ще один важливий крок в напрямку розвитку навчально-матеріальної бази Центру.

Поставка і монтаж навчально-тренувального комплексу відбулися в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги «Стале реформування Державної прикордонної служби України», що фінансується Державним департаментом США.

Також представники Посольства США передали спеціалізований автомобіль «Range Rover», обладнаний для перевезення джерел іонізуючого випромінювання.

Наприкінці офіційної церемонії персонал прикордонного відомства продемонстрував виконання тактичних дій з проникнення в будівлю різними способами з різних точок та затримання правопорушників у приміщеннях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-