У Дніпрі 1 травня порядок вперше охоронятимуть кавалеристи

У Дніпрі 1 травня порядок вперше охоронятимуть кавалеристи

Фото
Укрінформ
У Дніпрі вперше до охорони публічного порядку під час масових заходів першого травня буде залучений кавалерійський взвод Головного управління.

Про це 28 квітня під час брифінгу розповів заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Сергій Манза, повідомляє поліція Дніпропетровської області.

«З 28 квітня поліція Дніпропетровської області переведена на посилений варіант несення служби. На сьогодні до органів влади регіону надійшли заявки від чотирьох представників політичних та громадських організацій про проведення масових заходів з нагоди святкування Дня весни і праці. До охорони громадського порядку буде залучено близько 900 поліцейських. У тому числі цього року вперше кавалерійський взвод у Дніпрі буде здійснювати не лише патрулювання, а й нестиме службу в місцях проведення масових заходів. Кавалеристи підготовлені до виконання завдань із припинення можливих порушень публічного порядку», - розповів Манза.

Зазначається, що з метою недопущення виникнення конфліктних ситуацій напередодні свят керівництво Дніпропетровської Національної поліції зустрілося із учасниками першотравневих масових заходів, які подали свої заявки про участь.

«Поліція звертається до всіх мешканців та гостей регіону з розумінням поставитися до посилених заходів безпеки та закликає до толерантного ставлення до своїх ідеологічних опонентів. Реалізація своїх Конституційних прав не повинна порушувати права інших громадян», - додав заступник начальника Головного управління.

У поліції повідомили, що у Дніпрі 1 травня відбудуться три масових заходи та один у Кривому Розі. За попередньою інформацією в них візьмуть участь півтори тисячі осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-