Президент вимагає, щоб після введення безвізу на кордонах не було черг

Президент вимагає, щоб після введення безвізу на кордонах не було черг

Укрінформ
Після введення в дію безвізового режиму між Україною і Євросоюзом черги під посольствами зникнуть, і важливо, щоб нові черги не утворилися на прикордонних пунктах пропуску.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час церемонії передачі прикордонникам сучасних високоефективних засобів військового радіозв'язку, які надав Україні уряд США, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Потік громадян України, які подорожуватимуть до Європи, точно зросте (після затвердження безвізового режиму - Ред.). Збільшиться і навантаження на Державну прикордонну службу. Ставлю вам завдання: забезпечити високоякісне обслуговування з державним сервісом при перетині державного кордону для громадян України і наших гостей. Не допустити появи черг, в яких довгі години українці чекатимуть перетину кордону. Ми прибрали черги біля посольств, і не можна, щоб вони виникли біля пунктів перетину кордону", - зазначив Глава держави.

Він нагадав, що вже 11 травня надання українцям безвізового режиму з європейськими країнами може бути затверджене на Раді ЄС.

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня посли країн-членів при Раді ЄС затвердили законодавчий регламент про скасування візового режиму для України. За процедурою, 11 травня це рішення має затвердити Рада ЄС. Воно набуде чинності за 20 днів після опублікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-