У Держкомтелерадіо пояснили, як відрізняти ворожі книжки

У Держкомтелерадіо пояснили, як відрізняти ворожі книжки

Укрінформ
Затверджено рекомендації з підготовки рецензій на видання, які мають походження чи виготовлені та/або ввозяться з території держави-агресора, тимчасово окупованої території України на митну територію України.

Про це повідомляє прес-служба комітету.

"Суб'єкти господарювання надаватимуть такі рецензії разом з примірником видання для  отримання дозволу на ввезення видавничої продукції. Рекомендації розроблено відповідно до статті 281 Закону України "Про видавничу справу", - ідеться в повідомленні.

У рекомендаціях зазначено, що рецензування видань можуть виконувати фахівці (експерти), які є членами всеукраїнських творчих спілок, науковими, науково-педагогічними працівниками вищих навчальних закладів, наукових установ НАН України та національних галузевих академій наук. Рецензія має містити неупереджений висновок щодо змісту видання та його відповідності або невідповідності критеріям оцінки видавничої продукції, що дозволена до розповсюдження на території України.

Рецензія має складатися державною мовою в стислій формі та бути скріплена підписом рецензента і печаткою установи (організації), у якій він працює, а також засвідчена підписом власника прав на видання.

З текстом наказу та рекомендацій можна ознайомитися на сайті Держкомтелерадіо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-