Абонплата за газ не скасовується? Нацкомісія досі не опублікувала постанову

Абонплата за газ не скасовується? Нацкомісія досі не опублікувала постанову

Укрінформ
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг у 15-денний термін не опублікувала постанову, якою скасовується абонплата за газ, встановлена наприкінці березня 2017 року.

Як свідчить постанова "Про скасування деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" від 10.04.2017 № 494, рішення про скасування абонплати за газ набирає чинності з дня, наступного за днем її опублікування в офіційному друкованому виданні - газеті "Урядовий кур’єр". Разом з тим, станом на 25 квітня текст постанови опублікований лише на сайті НКРЕКП та відсутній у законодавчій базі.

Відповідно до закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг", рішення Регулятора, що мають ознаки регуляторних актів, а також рішення з питань встановлення тарифів на товари (послуги) суб’єктів природних монополій, цін (тарифів) для населення (якщо відповідні повноваження щодо встановлення цін (тарифів) надані спеціальними законами) набирають чинності з дня, наступного за днем їх опублікування в офіційному друкованому виданні - газеті "Урядовий кур’єр", якщо більш пізній строк набрання ними чинності не встановлено самим рішенням, але не раніше дня офіційного опублікування рішення. Рішення підлягає опублікуванню у 15-денний строк з дня його прийняття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-