Суд заборонив Царьову виселяти з будинку переселенців

Суд заборонив Царьову виселяти з будинку переселенців

Укрінформ
Дніпровський районний суд Дніпропетровської області рішенням від 24 квітня відмовив у задоволенні позову Максиму Царьову - сину колишнього нардепа-регіонала Олега Царьова, який намагався виселити з будинку у селищі Старі Кодаки під Дніпропетровськом кілька родин переселенців з Донбасу.

Про це повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook лідер дніпровського Автомайдану Тарас Здреник.

“У задоволенні позовних вимог Царьова Максима Олеговича про усунення перешкод у користуванні власністю відмовити”, - йдеться в резулятивній частині рішення суду, фото якого розміщено на сторінці активіста разом зі світлинами засідання суду.

Коментуючи рішення суду, Здреник зазначив: «Дніпровський районний суд відмовив у задоволенні позову Царьова з виселення біженців з домоволодіння в Старих Кодаках. Люди, позбавлені даху над головою, без перешкод продовжують гостювати у головного сепаратиста не по своїй волі, а внаслідок обставин, які змусили їх покинути свої будинки на тимчасово окупованих територіях».

Відзначимо, в червні 2014 року в будинок Олега Царьова біля Дніпропетровська місцеві автомайданівці почали заселяти переселенців з Донбасу. Ініціатори заявили: це тимчасовий, вимушений захід, маєток, як і раніше, знаходиться у власності депутата. У свою чергу Царьов через свого сина Максима подав позов до суду з наміром повернути будинок у власність і виселити постояльців.

Як повідомляв Укрінформ, 3 червня 2014 року Верховна Рада України позбавила Царьова депутатської недоторканності.

12 червня Генеральна прокуратура України оголосила його в розшук. Проти нього відкрито кримінальне провадження за заклики до повалення конституційного ладу України і замах на її територіальну цілісність, а проти його фірм на Дніпропетровщині – за несплату орендної плати за землю, забруднення довкілля та інші порушення.

В даний час Царьов переховується в Росії. На персональному сайті він називає себе "головою парламенту Новоросії".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-