Понад 60% студентів Львівщини отримують свої стипендії через ПриватБанк

Понад 60% студентів Львівщини отримують свої стипендії через ПриватБанк

Укрінформ
У Львові презентували перший в Україні проект електронного студентського квитка, який вже запрацює з 1 вересня 2017 року.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

«У Львові представили перший в країні електронний студентський квиток, що зробить життя та навчання студентів максимально легким і комфортним. Студентський електронний квиток запрацює з 1 вересня, а його оформлення буде безкоштовне. Передбачено перехідний період, і одночасно з електронним студентським квитком діятиме й пластиковий», - йдеться в повідомленні.

За словами директора ПриватБанку на Львівщині Андрія Якиміва, понад 60% студентів Львівщини отримують свої стипендії через ПриватБанк.

«На наше глибоке переконання, найважливіше для них - це максимально легкий та комфортний доступ до всіх можливих наукових, фінансових, культурологічних ресурсів, щоб здобути якомога більше знань і корисних навичок. Важливо, що навчальним закладам не потрібно купувати додаткове обладнання, доступ студента-власника «Єдиного студентського квитка» до бажаних ресурсів здійснюється шляхом сканування QR-коду через мобільний додаток Privat24», - зазначив Якимів.

Як повідомили ініціатори проекту, квитки будуть безкоштовними для кожного студента «Львівської Політехніки». Щодо наповнення розробники наголошують - через електронний квиток студент матиме змогу отримувати розклад, консультації до іспиту, доступ до електронних засобів навчання, опитування й анкетування тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-