Зниклого херсонця із суховантажу

Зниклого херсонця із суховантажу "Герої Арсеналу" шукають через соцмережі

Укрінформ
На борту затонулого біля берегів Криму суховантажу "Герої Арсеналу" знаходився 25-річний житель Херсонської області Олександр Бицюра. Рідні хлопця, який вважається зниклим безвісти, звертаються по допомогу через соцмережі.

Про це повідомляє сайт Kherson.net.ua.

"Під Керчю 19.04.17 затонув суховантаж "Герої Арсеналу", на якому знаходився мій син Бицюра Олександр Вікторович 10.10.1992 року, який досі не знайдений. Прохання повідомити, хто що знає, рідним за цими номерами телефону 0669575426, 0971535812", - пише видання.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 19 квітня суховантаж "Герої Арсеналу" зазнав аварії в акваторії Чорного моря у районі Керченської переправи за 27 км від кримського берега. У ході пошуково-рятувальної операції було врятовано одного члена екіпажу - моториста екіпажу, громадянина України, який мешкає у Херсонській області. Тіла трьох загиблих членів екіпажу знайдені у Керченській протоці в районі аварії суховантажу. Пошуки інших восьми осіб тривають. Всього на борту судна знаходилися 12 осіб, 9 із яких - громадяни України, двоє - громадяни РФ, один - громадянин Грузії.

Фото: Gunesdenizcilik.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-