Представник турецької компанії спростовує український регістр затонулого судна

Представник турецької компанії спростовує український регістр затонулого судна

Укрінформ
Представник турецької компанії Gunes shipping, яка є оператором затонулого судна, спростував інформацію інших операторів про український регістр затонулого судна.

Про це повідомляє ТАСС.

"Представник турецької компанії заявив, що екіпаж був застрахований. Сума страхових виплат уточнюється. Він не підтвердив інформацію інших турецьких операторів про те, що суховантаж досі знаходиться в українському регістрі", - йдеться в повідомленні.

Як сказав представник турецької компанії, "суховантаж "Герои Арсенала" був схвалений російським регістром, серйозних нарікань до металу судна не було".

Як повідомляв Укрінформ, в ніч на 19 квітня суховантаж "Герои Арсенала" зазнав аварії в акваторії Чорного моря в районі Керченської переправи в 27 км від кримського берега. Під час пошуково-рятувальної операції був врятований один член екіпажу - моторист екіпажу, громадянин України. Тіла трьох загиблих членів екіпажа знайдено в Керченській протоці в районі аварії суховантажу "Герои Арсенала". Всього на борту судна знаходилося 12 осіб, 9 з яких - громадяни України.

Фото: Gunesdenizcilik.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-