СБУ цікаво, звідки Рабінович знає про підготовку провокацій в Одесі

СБУ цікаво, звідки Рабінович знає про підготовку провокацій в Одесі

Укрінформ
Служба безпеки України зробить все можливе, щоб травневі свята в Одесі пройшли спокійно.

Про це сказав у середу на брифінгу керівник Департаменту захисту національної державності СБУ Віктор Кононенко, відповідаючи на запитання журналістів щодо інформації нардепа Вадима Рабіновича про те, що на провокації в Одесі під час травневих свят виділено 27 млн грн, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вживаємо низку превентивних заходів, і ми зробимо все можливе, щоб травневі свята в Одесі пройшли спокійно", - сказав Кононенко.

Він зауважив, що СБУ відома інформація Рабіновича про можливі провокації в Одесі. Водночас він зауважив, що СБУ цікаво, звідки Рабінович знає про 27 млн грн.

Раніше народний депутат Рабінович в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив, що за наявними у нього даними, в Одесі планують дуже серйозні провокації .

"Величезні гроші виділені на те, щоб дестабілізувати ситуацію в Одесі 2 травня і 9 травня. Туди поїдуть спеціальні емісари, будуть оплачувати ці провокації молодим людям з різних сторін, щоб створити ілюзію конфлікту і скористатися цією ситуацією", - сказав парламентарій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-