Суд арештував голову правління

Суд арештував голову правління "DV Банку"

Укрінформ
Печерський суд Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури про обрання запобіжного заходу голові правління "DV Банку" Сергію Горбачевському у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі фінустанови.

"Прокурор клопотав про те, щоб ізолювати Горбачевського на період досудового розслідування з тієї причини, що він нібито тисне на свідків через соціальну мережу Facebook. Мова йде про публікацію Горбачевського, яка супроводжувалася текстом: "А ось і головний свідок у моїй справі, власною персоною... Той самий, який повідомив Нацполіції, що, користуючись ніком SERG в ReutersDealing, я, будучи співробітником "DV Банку", нібито вивів з Інтегралу 280 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на своїй сторінці в Facebook Горбачевський привів фотокопію показів Асєєвої з офіційного звинувачення.Читайте також: Фонд гарантування розкрив офшорні схеми "Інтеграл-Банку"

Горбачевський проходить як підозрюваний у справі про банкрутство "Інтеграл-банку". 27 лютого 2017 року Печерський суд уже застосував запобіжний захід стосовно Горбачевського, призначивши йому домашній арешт у нічний час без права виїзду за кордон (27.02.17). Це рішення 4 квітня 2017 року підтвердив Апеляційний суд м.Києва, відхиливши клопотання прокуратури про взяття під варту.

Фото: rbc.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-