У поїзді Київ-Маріуполь народилась дівчинка

У поїзді Київ-Маріуполь народилась дівчинка

Укрінформ
У поїзді Київ-Маріуполь сьогодні народилась дівчинка.

Про це повідомляє гендиректор Укрзалізниці Войцех Балчун. 

"Гарна звістка до свята:) Сьогодні у потязі Київ-Маріуполь народилася дівчинка! Провідники поїзда № 83/84 надали допомогу пасажирці, у якої під час поїздки почалися пологи. Вночі до провідника вагону Галини Климової звернулася вагітна пасажирка зі скаргою на гострий біль у животі. До вирішення ситуації долучилася провідник іншого вагону Світлана Потапова, яка має досвід роботи в медичному закладі. Провідниці поінформували машиніста, викликали швидку та надали пасажирці необхідну допомогу", - пише він.

Залізничники оперативно викликали швидку на найближчу станцію – Запоріжжя. Зараз породілля та немовля перебувають в пологовому будинку в Запоріжжі під наглядом лікарів.

Такий випадок на залізниці вже не перший. Так, 31 січня 2017 року під час руху приміського поїзда провідниці Наталія Нагуляка, Євгенія Питулько, Світлана Пшенична та Олександра Булах надали допомогу пасажирці, у якої почалися пологи. А в серпні 2012 року провідник плацкартного вагону поїзда Одеса-Харків Роман Федько, який на той час був студентом першого курсу медичного навчального закладу, також прийняв пологи в пасажирки.

Голова Укрзалізниці подякував залізничникам за фахові дії та побажав мамі й новонародженій здоров’я і гарної долі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-