ДТП у Росії: один українець досі в лікарні - МЗС

ДТП у Росії: один українець досі в лікарні - МЗС

Укрінформ
Один з трьох постраждалих у ДТП у Росії громадян України перебуває в лікарні.

Про це заявив начальник Управління консульського забезпечення Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич в ефірі телеканалу "112.Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кирилич, зокрема, зазначив, що один українець отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. "Інші двоє після отримання первинної медичної допомоги залишили лікувальний заклад", - сказав він.

За словами Кирилича, українське консульство в Росії підтримує зв'язок з лікувальними установами та правоохоронними органами, що проводять розслідування у цій справі. Причини та обставини ДТП з'ясовуються.

Як повідомлялося, напередодні у ДТП в Ленінградській області РФ постраждали троє громадян України. За попередньою версією, яку озвучила прокуратура Ленінградської області, водій мікроавтобуса Ford Transit, в якому їхали дорожні робітники (в тому числі і українці), не впорався з керуванням у зв'язку зі складними дорожніми умовами - ожеледицею і сніжним накатом, виїхав на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з вантажівкою "КамАЗ" з напівпричепом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-