В Одесі затримали італійця, що заборгував своїй державі  €180 мільйонів

В Одесі затримали італійця, що заборгував своїй державі €180 мільйонів

Укрінформ
Служба безпеки України затримала в Одесі громадянина Італії, який перебував у міжнародному розшуку за шахрайство і ухилення від сплати податків.

Про це повідомляє прес-центр СБ України.

«Співробітники Служби безпеки України за інформацією Українського бюро Інтерполу затримали в Одесі громадянина Італії, оголошеного у міжнародний розшук. Італієць підозрюється зокрема в організації фінансових шахрайських схем та ухиленні від сплати податків», - йдеться у повідомленні.

За даними італійських правоохоронців, цей чоловік не перерахував до бюджету майже 180 мільйонів євро податків у період 2007-2014 років. Спочатку його було оголошено у державний розшук в Італії, а у вересні 2014 року у міжнародний - каналами Інтерполу.

«Після отримання звернення від Інтерполу, співробітники контррозвідки СБУ встановили місце перебування іноземця на території України та затримали його. Оперативники спецслужби передали італійця представникам Націполіції, які затримали його згідно зі ст. 208 та ст. 582 Кримінального процесуального кодексу України. Надалі на нього чекає процедура екстрадиції у встановленому порядку», - уточнюється у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-