Аласанія повинен протягом місяця представити свою команду - Лебедєва

Аласанія повинен протягом місяця представити свою команду - Лебедєва

Укрінформ
Новообраний голова правління ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» Зураб Аласанія має протягом місяця після підписання із ним  контракту представити шістьох членів правління компанії.

Про це сказала голова Наглядової ради ПАТ НСТУ Тетяна Лебедєва в інтерв’ю hromadskeradio.org.

«Після підписання контракту він має до 30 днів для того, щоб запропонувати нам свою команду. Наскільки я розумію, він вже визначився. Він називав імена людей, які стануть його головними помічниками», - сказала Лебедєва.

Вона не сумнівається в тому, що визначення шістьох членів правління для Аласанії не буде складним питанням. «Цей склад буде затверджений Наглядовою радою десь до середини травня», - додала голова Наглядової ради.

За її словами, Наглядова рада ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» підпише контракт з обраним на посаду голови НСТУ Зурабом Аласанією протягом п'яти днів.

Лебедєва зазначила, що у подальшому Наглядова рада не буде втручатися у процеси в НСТУ. «Тобто ми майже не маємо впливу на призначення на інші посади, на призначення директорів філіалів. Там теж, скоріше за все, будуть конкурси, але ми не затверджуємо цих людей. Це вже відповідальність голови правління та членів правління. А ми, як Наглядова рада, слідкуємо за дотриманням норм закону, а також за тим, чи кроки з оптимізації та оновлення програмної концепції відповідають стратегічним напрямкам діяльності, які були невід’ємною частиною умов конкурсу», - додала вона.

Як повідомлялося, учора Наглядова рада НСТУ обрала головою правління НСТУ Зураба Аласанію. Він отримав 10 із 17 голосів членів НСТУ. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-