Кандидат на главу НСТУ пропонує інтерактивне спілкування з глядачем

Кандидат на главу НСТУ пропонує інтерактивне спілкування з глядачем

Укрінформ
Кандидат на посаду голови правління суспільного мовлення Юрій Дараган у разі обрання планує створити інститут позаштатних авторів і ведучих.

Про це він заявив на засіданні Наглядової ради ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Для відмінності від конкурентів пропоную запровадити ноу-хау - своєрідний інститут позаштатних авторів та ведучих. Іншими словами, ми надаємо можливість право нашим глядачам і слухачам стати активними повноцінними учасниками суспільного діалогу та навіть відчути себе в ролі журналістів», - зазначив Дараган.

Презентуючи свою стратегію розвитку суспільного мовлення в Україні, Дараган наголосив, що хоче запропонувати контент, який відрізнятиметься від центральних каналів.

«Згідно з власною концепцією пропоную основний акцент для нашої аудиторії зробити на інформаційному та суспільно-політичному мовленні в прямому ефірі та онлайн, інтерактивному спілкуванні, сучасних технологіях», - заявив кандидат.

Він також нагадав, що кілька років тому йому вдалося створити кілька медіа-центрів, зокрема на базі Академії банківської справи, що в місті Суми, на базі якої був створений телеканал, що й досі працює.

«Я і сьогодні можу за кілька місяців у будь-якому вищому навчальному закладі створити команду, редакцію з амбітної цікавої молоді, яка має своє бачення, потенціал», - заявив Дараган.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-