Вибрановський як керівник НСТУ обіцяє масштабне скорочення працівників

Вибрановський як керівник НСТУ обіцяє масштабне скорочення працівників

Укрінформ
Претендент на посаду голови правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Роман Вибрановський у разі його обрання на цю посаду готовий швидко провести скорочення неефективних працівників.

Про це він сказав, презентуючи концепцію  розвитку суспільного мовника на засіданні наглядової ради НСТУ в Укрінформі.

«Так, я готовий (провести скорочення. - Ред.). Тому що інакше всім треба бути готовим до того, що воно (суспільне ТБ. - Ред.) загине саме по собі. А ми не можемо собі це дозволити. Мусимо це зробити зараз, тому що кожен рік відтермінування знищує ту молодь, яка працює в системі НСТУ. Вони перетворюються на таких самих, люди мого покоління вже стають пенсіонерами, а пенсіонери, які вміють та хочуть працювати, не мають такої можливості», - сказав Вибрановський.

Він наголосив, що людям мають платити заробітну плату за реальну роботу. "Але величезна кількість людей у системі державних підприємств досі вірять, що їм платять саме за те, що вони є", - додав кандидат на посаду.

Водночас Вибрановський зазначив, що неможливо закрити один і поруч відкрити інший канал в один день. Тому на це він хоче взяти чотири роки.

До кінця 2017 року відбудеться лише перебудова внутрішньої структури — оновлення, найбільше скорочення працівників, якого не вдасться уникнути, побудова новин та програм нової якості, узгодження пріоритетів продакшн-компаній та партнерів НСТУ. Перші результати можна буде побачити восени, пообіцяв кандидат.

У 2018 році, за його словами, відбудеться запуск нової сітки з мінімальними ресурсами, початок підготовки до повноцінного інформаційного мовлення на всіх каналах, включно з регіональними сегментами. На цей час веб-портал і ток-радіо  мають працювати повноцінно, вважає кандидат.

На 2019 рік Вибрановський планує запуск NewHouse. Повноцінно канал буде готовий до нового бачення до 2020 року.

Увесь цей час операційний менеджмент буде сконцентровано на мінімізації неефективних видатків та скеруванні звільненого ресурсу на розвиток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-