На Донбасі п'яні бойовики вбили чоловіка у нічному клубі

На Донбасі п'яні бойовики вбили чоловіка у нічному клубі

Укрінформ
Російські найманці у стані алкогольного сп’яніння жорстоко побили жителів села Хрещатицьке Донецької області (колишня назва Красноармійське) в місцевому розважальному закладі.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

В результаті бійки один чоловік загинув, більше 10 травмовано.

"Військовослужбовці інженерного підрозділу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК у стані алкогольного сп’яніння жорстоко побили цивільних осіб у нічному розважальному закладі н.п.Хрещатицьке (Новоазовський район). Травмовано більше десяти цивільних, один з яких помер від отриманих травм у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що місцеві мешканці влаштували стихійний мітинг з вимогами покарати кривдників, проте сили спеціального підрозділу “МВС ДНР” із залученням підрозділу окремого комендантського полку 1 АК розігнали мітингуючих.

"Місцеві мешканці, обурені діями російських військовослужбовців, зібрались на стихійний мітинг з вимогою неупередженого розслідування та покарання винних. Силами спеціального підрозділу “МВС ДНР”, із залученням підрозділу окремого комендантського полку 1 АК, мітинг було локалізовано. Найбільш активних учасників взято під варту. Рішенням командувача 1 АК 9 окремий штурмовий мотострілецький полк морської піхоти переведено у стан повної бойової готовності, проводиться розслідування інциденту", - зазначається в повідомленні.

За інформацією ГУР у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного ВО ЗС РФ відмічається зростання кількості злочинів та безчинств, скоєних російськими військовослужбовцями щодо цивільного населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-