Комісія перевірить побутові умови на Чугуївському полігоні – Полторак

Комісія перевірить побутові умови на Чугуївському полігоні – Полторак

Укрінформ
Міністр оборони України Степан Полторак має намір відправити спеціальну комісію на Чугуївський полігон для перевірки фактів неналежних побутових умов проживання бійців 54-ї бригади.

Про це Полторак написав на своїй сторінці у Facebook.

"Прийняв рішення відправити спеціальну комісію на Чугуївський полігон, де наразі розміщено особовий склад 54 бригади, для перевірки фактів неналежних побутових умов, у яких проживають бійці. Дав вказівку відповідальним посадовим особам у найкоротші терміни усунути усі недоліки", - зазначив він.

Раніше волонтер Юрій Мисягін повідомив у Facebook, що, зокрема, на військовому полігоні поблизу Чугуєва Харківської області встановили умивальники без кранів.

"54-ту бригаду після року і 40 днів боїв на Світлодарській дузі вивели на відпочинок на полігон під Чугуїв. Бійці одного з батальйонів піхоти, розташувавшись в наметах, пішли вмиватися, а тут така невдача... Намет, де це можна зробити, є. Умивальники теж є. Труби до них підвели, по яких тече вода. А ось кранів немає", – написав Мисягін.

Волонтер написав, що оперативно оплатили 20 штук кранів. Сьогодні вночі крани вже будуть на полігоні, і військові їх встановлять.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-