У «Борисполі» затримали торговця людьми

У «Борисполі» затримали торговця людьми

Фото
Укрінформ
У результаті спільних оперативних заходів правоохоронці затримали у аеропорту «Бориспіль» громадянина Китаю, який організував міжнародний канал торгівлі людьми.

Про це повідомляє прес-служба Одеського прикордонного загону.

"У ході взаємодії співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Нацполіції в Одеській області спільно з представниками ДБЗПТЛ НП України, оперативні співробітники Держприкордонслужби, Слідчого управління та під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області викрили 40-річного громадянина Китаю, який організував міжнародний канал торгівлі людьми", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правопорушника затримано на гарячому - в аеропорту «Бориспіль» під час спроби переправлення двох молодих жінок за межі України рейсом «Київ–Алмаати».

У результаті проведення попередніх заходів було встановлено, що зловмисник вербував українок для надання послуг інтимного характеру в розважальних закладах, розташованих на території його країни. За послуги чоловік обіцяв жінкам платити 6 тисяч доларів за місяць.

Наразі стосовно зловмисника тривають слідчі дії та обирається запобіжний захід. Також встановлюється усі можливі причетні до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-