Центр оцінювання нагадує: у суботу - пробне ЗНО з 11 предметів

Центр оцінювання нагадує: у суботу - пробне ЗНО з 11 предметів

Укрінформ
У суботу, 8 квітня, відбудеться пробне зовнішнє незалежне оцінювання з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської, російської мов.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"Пробне тестування розпочнеться об 11:00. Допуск до пунктів проведення пробного ЗНО триватиме з 10:15 до 10:50 та здійснюватиметься за паспортом (або іншим документом, що посвідчує особу) і запрошенням. Адресу пункту тестування вказано в запрошенні-реєстраційній картці, розміщеному в особистому кабінеті кожного учасника пробного ЗНО на сайті відповідного регіонального центру", - йдеться у повідомленні.

Так само, як і після проведення тестування з української мови і літератури, учасники матимуть можливість отримати результат проходження пробного ЗНО онлайн. Для цього необхідно з 15:00 години 8 квітня до 24:00 години 10 квітня внести відповіді з певного навчального предмету до сервісу "Визначити результати пробного ЗНО".

Ознайомитися з результатами пробного ЗНО та завантажити картку результатів, особи, які заповнили електронний бланк, зможуть з 14 квітня.

Нагадаємо, що пробне ЗНО з української мови та літератури відбулося 1 квітня. 6 квітня у розділі "Пробне ЗНО" на сайті УЦОЯО розміщено завдання та правильні відповіді сертифікаційної роботи з української мови і літератури. Учасники, які брали участь у пробному тестуванні можуть перевірити правильність виконання завдань і вирахувати кількість набраних тестових балів. Максимальна кількість балів, яку можна отримати виконавши всі завдання, – 104, із них 20 балів за написання власного висловлення, і 84 – за виконання завдань закритої форми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-