Інноваційні проекти допоможуть інформувати українців про НАТО

Інноваційні проекти допоможуть інформувати українців про НАТО

Укрінформ
Інформування з питань євроатлантичної інтеграції, передбачене відповідною державною концепцією на 2017-2020 роки, здійснюватиметься за допомогою інноваційних проектів і за активної взаємодії з українською громадськістю.

Про це заявила директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова у виступі на прийнятті в Києві з нагоди Дня НАТО.

"У цьому році перед нами стоїть ще більш значне завдання: уряд України схвалив важливу програму з підвищення обізнаності про євроатлантичну інтеграцію під потужним керівництвом віце-прем'єр-міністра Іванни Климпуш-Цинцадзе, яка сьогодні тут з нами. Ми виконуватимемо цю програму разом шляхом впровадження різних інноваційних проектів і активної взаємодії з громадянами всієї України", - зазначила вона.

За словами Маронкової, цього року є багато нагод для святкування: 20 років Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО і започаткування Центру інформації та документації НАТО в Україні. "Разом із інституційними партнерами та НУО (неурядовими організаціями - ред.), ми готуємо багато цікавих заходів", - повідомила вона.

Маронкова підкреслила, що Україна є одним із найважливіших партнерів Північноатлантичного альянсу.

Як повідомлялося, 21 лютого 2017 року Президент України підписав Указ "Про Концепцію вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017- 2020 роки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-