Вищий спецсуд скасував дострокове звільнення екс-депутата Лозінського

Вищий спецсуд скасував дострокове звільнення екс-депутата Лозінського

Укрінформ
Вищий спеціалізований суд скасував ухвалу Апеляційного суду Київської області, що стосувалася дострокового звільнення колишнього народного депутата Віктора Лозінського.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко. 

«Вищим спеціалізованим судом задоволено касаційну скаргу прокуратури та скасовано ухвалу Апеляційного суду Київської області від 6 квітня 2016 року, якою залишено без змін ухвалу Бориспільського міськрайонного суду Київської області від 25 лютого 2016 року про звільнення Лозінського В.О. умовно-достроково від відбування покарання на невідбуту частину покарання - 1 рік 11 місяців 8 днів позбавлення волі», - написав Луценко.

Як повідомлялося, у червні 2009 року Лозінський на полюванні вбив жителя Кіровоградщини Валерія Олійника за те, що чоловік зайшов у його угіддя.

У квітні 2011 року Дніпровський суд Києва засудив Лозінського до 15 років в'язниці, визнавши винним у вбивстві Олійника. Проте пізніше вирок пом'якшили, і термін екс-депутатові скоротили до 10 років.

25 лютого 2016 року Бориспільський районний суд Київської області застосував умовно-дострокове звільнення до Лозінського за "законом Савченко".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-