Колишній в.о. генпрокурора Махніцький думає, чи судитися за посаду

Колишній в.о. генпрокурора Махніцький думає, чи судитися за посаду

Укрінформ
Колишній в.о. генпрокурора Олег Махніцький до кінця поточного тижня вирішить, чи подавати позов з метою поновлення на посаді за прикладом екс-генпрокурора Віктора Шокіна.

Про це Махніцький повідомив в коментарі телеканалу "112 Україна".

"Рішення, чи подавати позов для поновлення на посаді, я прийму до кінця цього тижня. Раніше повернутися на посаду було б набагато простіше, а на сьогоднішній день єдиною перешкодою є поновлення строків позовної давності. Це питання я повинен обгрунтувати в суді", - сказав він.

Махніцький також вважає, що має більше шансів поновитися на посаді, ніж Шокін. "Якщо у нас суд діє відповідно до закону і справедливості, то я маю всі шанси. Натомість Шокін не має жодних шансів, бо в нього надумані підстави. Я хочу, щоб для порівняння розглядалися дві справи - його і моя. Тоді ми побачимо, як ці справи будуть вирішені. Якщо по закону, то мій позов буде задоволений, а позов Шокіна буде відхилено, а якщо це буде кон'юнктурне рішення, то буде навпаки", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, колишній генпрокурор Віктор Шокін вже вдруге подав позов до Вищого адміністративного суду України, в якому вимагає скасувати рішення про його звільнення. Слухання у справі заплановані на 15:30 10 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-