Профтехосвіта і виробництво мають працювати разом - Прем'єр

Профтехосвіта і виробництво мають працювати разом - Прем'єр

Укрінформ
Професійно-технічна освіта в Україні та виробництво мають працювати разом.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спілкування з підприємцями Житомирщини у рамках його робочої поїздки до області, повідомляє Урядовий портал.

"Якщо ми будемо вчити дітей окремо, а реальний сектор буде окремо, вони ніколи не зустрінуться. Я не хочу, коли молода людина отримує освіту в ПТУ, а потім приходить на виробництво, дивиться на обладнання, каже: "Що це?", і ви починаєте його перевчати. Нам треба, щоб освіта і реальний сектор зустрілися, щоб вони працювали разом. Я це підтримую повністю", - підкреслив Прем'єр-міністр.

Гройсман нагадав, що уряд передбачив реалізацію проекту з модернізації підготовки робітників за трьома професіями: "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва", "Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування", "Швачка. Кравець. Закрійник".

Під час поїздки до Житомирської області Прем'єр-міністр відвідав підприємство з виробництва товарів народного господарства Eurogold Industries Ltd, де поспілкувався із бізнесменами щодо інвестиційних проектів нових підприємств з іноземними інвестиціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-