Луценко упевнений у якості доказів у справах Єфремова

Луценко упевнений у якості доказів у справах Єфремова

Укрінформ
Генпрокурор України Юрій Луценко впевнений у якості доказів у справах екс-керівника парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв'ю кореспондентові Укрінформа в Німеччині, де перебуває з візитом.

"Я не можу вам говорити, як просувається суд. Ми підтримуємо звинувачення і впевнені в якісних доказах", - наголсоив Луценко. 

При цьому він зауважив, що не має права - ні людського, ні юридичного - прогнозувати рішення суду, але "як Генпрокурор, як людина дуже чекаю позитивних сигналів з зали судових засідань". 

Як відомо, Олександр  Єфремов є обвинуваченим у кількох кримінальних справах. Зокрема, його підозрюють в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації (ч. 3 ст. 27, ст. 341 Кримінального кодексу України), в пособництві в захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області (ч. 5 ст. 27, ст. 341 КК України), у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України (ч. 3 ст. 110 КК України), в організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" (ч. 1 ст. 258-3 КК України), а також у державній зраді, тобто діянні, умисно вчиненому громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності України, а саме: наданні іноземній організації і її представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України (ч. 1 ст. 111 КК України).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-