Міноборони назвало імена загиблих у катастрофі гелікоптера на Донеччині

Міноборони назвало імена загиблих у катастрофі гелікоптера на Донеччині

Укрінформ
Міністерство оборони України опублікувало список військовослужбовців, які загинули внаслідок катастрофи гелікоптера на Донеччині.

Як зазначають в оборонному відомстві, 26 березня загинули командир екіпажу підполковник Євген Волошин, 2-й пілот капітан Дмитро Мовчан, борттехнік старший лейтенант Роман Кондул, а також два пасажири - начальник управління організаційно-планового та експлуатації - заступник начальника центрального автомобільного управління збройних сил України озброєння ЗСУ полковник Валерій Мельник та начальник відділу РАВ ремонту управління експлуатації, ремонту і технічної підготовки центрального ракетно-артилерійського управління збройних сил України озброєння ЗС України полковник Віктор Калитич.

"Від імені Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, від всього особового складу Збройних сил України висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих офіцерів", - зазначають у МОУ.

Як повідомлялося, 26 березня поблизу блокпосту у районі населеного пункту Малинівка Слов'янського району Донецької області впав і зайнявся гвинтокрил Мі-2 18 окремої бригади армійської авіації ЗСУ, який виконував завдання в зоні проведення антитерористичної операції. Попередня причина падіння - зіткнення з лінією електропередач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-