На Донбасі 30 російським офіцерам загрожує звільнення за звірства

На Донбасі 30 російським офіцерам загрожує звільнення за звірства

Укрінформ
За результатами роботи комісії Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ у “Л/ДНР” виявлено більш 30 офіцерів, яких можуть звільнити чи понизити у званні за приховані злочини та правопорушення.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"За попередніми результатами роботи комісії Центру територіальних військ Південного ВО ЗС РФ у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ підготовлено матеріали на більш як 30 офіцерів для розгляду на атестаційних комісіях щодо усунення їх із посад, пониження у військовому званні за приховані злочини та правопорушення, скоєні ними особисто або з їх вини", - йдеться в повідомленні.

У ГУР також зазначають, що, окрім правопорушень, перевірка виявила необліковану зброю і боєприпаси, які були підготовлені для продажу цивільним особам.

"Представниками комісії у з’єднаннях і частинах 1, 2 АК виявлено на зберіганні велику кількість необлікованої зброї і боєприпасів, які були підготовлені для продажу цивільним особам з метою власного збагачення російських офіцерів. Зокрема, у 100 окремій мотострілецькій бригаді (Донецьк) 1 АК окремо зберігалась необлікована стрілецька зброя, боєприпаси, у т.ч. крупнокаліберні кулемети “Утёс” підготовлені для продажу", - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-