Поліція провела обшуки у 10 похоронних фірмах

Поліція провела обшуки у 10 похоронних фірмах

Фото
Укрінформ
У рамках розслідування замаху на миколаївського підприємця правоохоронці одночасно провели 10 обшуків у фірмах, що займаються похоронним бізнесом.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«У рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками ряду злочинів: ч.4 ст.296 (Хуліганство), ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство), ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу) КК України, одночасно проведено близько 10 обшуків фірм та місць перебування осіб, які можуть бути причетними до організації скоєння зазначених кримінальних правопорушень. Вилучено цілий арсенал зброї та боєприпасів, грошові кошти, наркотичні засоби, документацію, технічні та спеціальні засоби», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на життя 44-річного миколаївського підприємця, що займається похоронним бізнесом, було вчинено кілька замахів. Зокрема, у серпні 2016 та лютому цього року його підстерігали і стріляли з травматичної зброї. З вогнепальними пораненнями голови підприємець доправлявся до медичного закладу, де проходив тривале лікування. У березні злочинці підпалили ще й транспортний засіб потерпілого.

«Над розкриттям цих резонансних злочинів тривалий час працювали оперативні співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Миколаївській області. Це дало результат: затриманий виконавець цих злочинів», - зазначив начальник ГУНПУ в Миколаївській області Юрій Мороз.

У поліції уточнили, що затриманий, 32-річний миколаєвець, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбоїв та вбивства. Тепер йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Триває розслідування.

Вживаються заходи щодо встановлення та затримання можливих замовників та інших фігурантів справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-