Пономарьов розповів про плани вдови Вороненкова

Пономарьов розповів про плани вдови Вороненкова

Укрінформ
Вдова вбитого екс-депутат Держдуми РФ Дениса Вороненкова оперна співачка Марія Максакова поки не має наміру виїжджати з України.

Про це написав екс-депутат Держдуми РФ Ілля Пономарьов на своїй сторінці у Facebook.

"Маша поки що залишиться в Україні. 31-го вона співатиме українські пісні в пам'ять про свого коханого Дениса Вороненкова. Захоплююся нею. Сильна і горда", - написав він.

У той же час Пономарьов висловив переконання, що організатори вбивства Вороненкова будуть знайдені і покарані.

"Гадів дістанемо. Тим більше, що імена відомі", - наголосив він.

Раніше Пономарьов заявляв, що за вбивством його колеги Дениса Вороненкова стоять російські правоохоронці. Зокрема, він назвав ім'я генерала ФСБ Олега Феоктистова, який колись очолював службу безпеки в "Роснефти".

Екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова було застрелено 23 березня у центрі Києва. Його охоронець поранив нападника, хоч і сам отримав поранення. Кілера госпіталізували, однак у лікарні він помер.

Радник міністра внутрішніх справ України, народний депутат Антон Геращенко повідомив, що стріляв - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами. Паршов з 2011 року перебував у розшуку.

Колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков восени 2016 року виїхав з Росії через кримінальногое переслідування. Разом з дружиною, оперною співачкою і екс-депутатом Держдуми Марією Максаковою, він переїхав в Україну, в грудні отримав українське громадянство.

3 березня цього року Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт Вороненкова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-