Гройсман відзначив зростання довіри до працівників СБУ

Гройсман відзначив зростання довіри до працівників СБУ

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав з 25-річчям від дня створення Служби безпеки та відзначив важливу роль спецслужби у захисті держави і суспільства від зовнішніх і внутрішніх загроз.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Безпекові виклики, спричинені терористичним вторгненням і російською окупацією окремих районів Донбасу та мілітаризацією Криму, перед нашою державою ставлять нові завдання – стрімкої модернізації безпеково-оборонних структур", - наголосив Гройсман.

За його словами, у царині безпеки та обороноздатності держави докорінно переосмислено ряд основоположних доктрин, стратегій, програм, оновлено нормативно-правову базу. 

"Триває інтенсивне реформування підрозділів спецслужб і Збройних Сил України, а також військово-промислового комплексу, що сумарно виступають головним гарантом національної безпеки України. Якщо доля всієї Східної Європи та континентальної європейської безпеки сьогодні багато в чому залежить від України, то доля нашої держави, без перебільшення, багато в чому залежить від ефективної щоденної роботи СБУ", - зазначив Прем'єр.

Він підкреслив, що СБУ переживає епохальні зміни: "від очищення та оновлення своїх лав представниками молодших поколінь до тіснішої взаємодії з суспільством, від чого репутація та повага до СБУ лише зростають". 

"Як сучасна безпекова структура, Служба з гідністю захищає державний суверенітет, конституційний лад та територіальну цілісність нашої країни, дбає про безпечне середовище для громадян України. Співробітники та спецпідрозділи СБУ одними з перших реагують на загрозливі ситуації, досить часто ризикуючи власним життя і здоров’ям", - додав він.

Гройсман відзначив, що зростає довіра громадян України до працівників СБУ. "Тисячі українських матерів, сестер та дочок сподіваються на злагоджену роботу Служби з визволення наших полонених. Ще ніколи за всі роки Незалежності країна так не покладала свої надії на СБУ – жити у вільній і мирній країні, як це ми бачимо сьогодні. Це велика заслуга керівництва і всіх співробітників Служби", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-