Супрун назвала амбулаторію в буковинському селі моделлю для всієї України

Супрун назвала амбулаторію в буковинському селі моделлю для всієї України

Укрінформ
В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун в рамках робочого візиту на Буковину  відвідала амбулаторію в селі Остриця, яку назвала моделлю для всієї України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні я з робочою поїздкою в Чернівцях. Запланувала відвідати низку міських та обласних медичних закладів, проте в останній момент змінила маршрут і вирушила до амбулаторії в село Остриця... В амбулаторії ніхто нас не сподівався. Там всі скидають свої черевики і ми теж так зробили. Зустріли пацієнтів від дітей до літніх людей, поспілкувалися. Нашого візиту лікарі не злякалися, дуже гарно поговорили», - розповіла Супрун.

За словами в.о. міністра, обравши амбулаторію навмання, вона була готова до всього. Проте побачила заклад, який мав би бути моделлю для роботи всіх медичних установ.

«Так, їм ще багато треба зробити. Половина документації поки що ведеться на папері, немає санітарного автомобіля, потрібне обладнання - це справжній виклик для сільської ради! Проте з ресурсами, які в них були, вони зорганізувалися набагато ефективніше, аніж деякі міські лікувальні установи. Це - доказ того, що все в наших руках», - зазначила Супрун.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-