У СБУ пояснили “претензії” Київавтодору щодо обшуків

У СБУ пояснили “претензії” Київавтодору щодо обшуків

Укрінформ
Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська повідомила, що у матеріалах СБУ, до яких у Київавтодорі висловили претензії, йдеться про обшуки в офісах комерційних структур, тому київавтодорівці не впізнали на фото меблі та ремонт у чужих кабінетах.

Про це вона написала у Facebook.

"СБ України констатує, що крім претензій до фотографій інтер’єрів офісів, у представників Київавтодору немає "зауважень" до оприлюдненої Службою інформації. Будемо працювати далі. Окремо зазначимо, що у нашому матеріалі йдеться про низку обшуків, зокрема у комерційних структурах, які проходять у справі. Тому не дивно, що київавтодорівці не впізнали меблі та ремонт у чужих кабінетах", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, керівник "Київавтодору" Олександр Густєлєв наголосив, що вказана на офіційному сайті СБУ і розтиражована ЗМІ інформація про начебто викриття посадовців комунальної корпорації "Київавтодор" у розкраданні сотень мільйонів гривень взагалі не відповідає дійсності. Він висловив сподівання, що найближчим часом силовими відомствами, які проводять слідчі дії, буде офіційно спростовано безпідставні звинувачення і визнано, що оприлюднені фото взагалі немають жодного стосунку до корпорації "Київавтодор", її керівництва і співробітників.

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою викрили посадовців комунальної корпорації "Київавтодор" на розкраданні сотень мільйонів гривень. У СБУ зазначили, що чиновники привласнювали кошти державного та міського бюджетів, виділених на будівництво, експлуатацію, утримання, капітальний і поточний ремонт автошляхів столиці, реконструкцію транспортних вузлів, ремонт міжквартальних проїздів та прибудинкових територій. Лише протягом 2016 року зловмисники вивели на рахунки фіктивних структур та привласнили майже триста мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-