Кіпр готовий прийняти на відпочинок дітей-переселенців з окупованих територій

Кіпр готовий прийняти на відпочинок дітей-переселенців з окупованих територій

Укрінформ
Міністерство освіти та культури Кіпру готове прийняти на відпочинок у дитячих таборах міністерства дітей-переселенців з тимчасово окупованих територій України.

Про це йшлося під час зустрічі міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з міністром освіти та культури Республіки Кіпр Костасом Кадісом, що тривала в рамках робочого візиту Лілії Гриневич до Кіпру, повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки.

"Міністр освіти і культури Республіки Кіпр Костас Кадіс висловив готовність кіпрської сторони прийняти дітей тимчасово переміщених осіб з України на літній період у дитячих таборах Міністерства, яке він очолює", - йдеться у повідомленні.

Сторони обговорили стан та перспективи українсько-кіпрської співпраці в галузі освіти, зокрема підготовку до підписання Угоди про взаємне визнання документів про освіту і наукові ступені. Також було обговорено практику запровадження подвійних дипломів, яка на сьогодні існує у співпраці з іншими європейськими країнами, питання реформування систем освіти як в Україні, так і на Кіпрі, зокрема проблеми оцінювання, підготовки, сертифікації та атестації вчителів.

Нагадаємо: з 21 до 23 березня міністр освіти і науки України Лілія Гриневич перебуває у місті Нікосія, Республіка Кіпр, де бере участь у Міжнародній конференції Ради Європи «Забезпечення демократії через освіту».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-