Голову правління НСТУ назвуть 10 квітня

Голову правління НСТУ назвуть 10 квітня

Укрінформ
Наглядова рада ПАТ "НСТУ" визначиться з головою правління суспільного мовлення на засіданні 10 квітня.

Такого рішення члени Наглядової ради дійшли під час сьогоднішнього засідання, що відбулося в Укрінформі.

Як зазначив член Наглядової ради ПАТ Євген Глібовицький, найбільша присутність членів Наглядової ради в межах встановлених термінів - впродовж 21 календарного дня від прийняття рішення про допуск претендентів до участі в конкурсному відборі - може бути забезпечена 10 та 11 квітня 2017 року. Відповідно він запропонував призначити датою розгляду 10 квітня, резервною датою за необхідності - 11 квітня.

Члени Наглядової ради одностайно проголосували дату чергового засідання, на якому буде визначено переможця конкурсу.

"Засідання відбудеться публічно 10 квітня в Укрінформі. Воно розпочнеться о 10:00", - оголосила голова Наглядової ради ПАТ "НСТУ" Тетяна Лебедєва.

За словами заступника голови Наглядової ради Світлани Остапи, всі біографічні довідки (резюме) претендентів та їхні стратегії розвитку ПАТ "НСТУ" будуть розміщені на офіційному сайті ПАТ "НСТУ".

Як повідомляв Укрінформ, на сьогоднішньому засіданні Наглядова рада ПАТ "НСТУ" оголосила про рішення допустити до конкурсу всіх 8 кандидатів, що подали заявки на конкурс на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ "НСТУ". Це Зураб Аласанія, Роман Вибрановський, Юрій Дараган, Олександр Зирін, Олександр Зорка, Олександр Коваленко, Олег Наливайко, Марек Сіерант.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-