На посаду голови НСТУ є п'ять претендентів

На посаду голови НСТУ є п'ять претендентів

Укрінформ
Завтра, 16 березня, завершується термін подачі документів для участі в конкурсі на голову правління ПАТ "НСТУ". Станом на сьогодні подано лише 5 декларацій.

Про це Укрінформу повідомила заступник голови наглядової ради ПАТ "НСТУ" Світлана Остапа. 

"Подалося небагато кандидатів. На сьогодні відповідно до електронних декларацій є 5 претендентів, за документами - тобто ті, хто подав пакет документів, - поки що 4", - сказала вона.  

Прізвищ претендентів у наглядовій раді не озвучують, але підтверджують, що на конкурс подався екс-очільник Національної телекомпанії Зураб Аласанія, а від телерадіожурналіста Андрія Куликова, про наміри якого взяти участь у конкурсі повідомляли ЗМІ, такої декларації наразі не отримали. 

За словами заступника голови наглядової ради ПАТ "НСТУ", документи на конкурс прийматимуть до 17:00 16 березня. Після того має відбутися засідання, на якому переглянуть всі документи за формальними ознаками.

"Якщо пакет документів повний, ми допускаємо до конкурсу, і тоді всі стають кандидатами. Прізвища їх ми озвучимо, можливо, прямо на засіданні, яке буде відкрите, а можливо, ще й проведемо прес-конференцію", - зазначила Остапа. 

Вона також уточнила, що засідання планується на вівторок, 21 березня, з 16:00 до 18:00. 

Як відомо, конкурс має відбутися до 13 квітня ц.р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-