Геращенко підтверджує, що блокада ускладнила звільнення заручників

Геращенко підтверджує, що блокада ускладнила звільнення заручників

Укрінформ
У 2015 році завдяки переговорам Тристоронньої контактної групи і її підгруп у Мінську вдалося звільнили близько 50 українських заручників, а в 2016 році - близько 20, ще трьох українців вдалося визволити з Росії.

Про це повідомила перший заступник Голови Верховної Ради, представник України у гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook

"Для всіх критиків мінських груп, попри все нам вдалося протягом 2015 витягти близько 50 осіб, протягом 2016 - близько 20, ще трьох з РФ. Працюємо, щоб витягти інших якнайшвидше", - зазначила вона. 

Геращенко також навела слова Президента Петра Порошенка з його виступу на засіданні РНБО про те, що внаслідок так званої блокади ОРДЛО, яка починалася під гаслами начебто звільнення заручників, нікого не звільнили, а от становище заручників значно погіршилося. "Це правда, нікого не звільнили, все тільки ускладнили", - зазначила вона. 

Як повідомляв Укрінформ, у Мінську 15 березня відбудеться засідання Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-